Virmx

De positieve effect van video voor deze makelaar

– meer klanten

– meer naamsbekendheid

– meer partnerships

– meer nieuwe projecten binnen

Voordat we veder gaan over hoe zij de video marketing hebben gebruikt voor hun business, laten we eens kijken wie ze zijn.

Video marketing succes
Video marketing succes

Jillian en James Batchelor hebben 14 jaar geleden de makelaars bedrijf The Batchelor group opgericht. Waarbij Jilian zich bezig houd met huiseigenaren en haar man James met het aantrekken van kopers/investeerders voor de woningen. Zij hebben door middels van video marketing hun zelf zo goed gebrand dat klanten hun zien als hun ideale makelaar. Samen sluiten Jilian en James  gemiddeld 150 transacties per jaar af. Hoe doen ze dat?

Wat is de geheim van hun succes?

Hun video marketing strategieën richten niet alleen op woningen maar ook op hun bedrijf. Ze zette hun video strategie om de volgende doelstellingen te bereiken:

  • naamsbekendheid
  • Hun expertise kenbaar maken
  • Update van nieuwe wetgevingen dat invloed heeft voor de lokale woning markt
  • Waarom mensen voor hun moeten kiezen

Waarom richten ze met hun video marketing ook om de update van nieuwe wetgevingen weer te geven? Dat is omdat zij overtuigd zijn dat men altijd op zoek naar iemand die meer weten dan hun. En tegenwoordig weten mensen dankzij de internet zeer veel.

Een voorbeeld van hoe zij een nieuwe update geven over de wetgeving: http://bit.ly/1wCoCjs

Hun succes komt niet alleen van de video, sociale media marketing maar ook door middel van netwerken. Doordat ze hun zelf branden op video worden ze door andere vaklieden uit het vastgoed wereld gezien als professionals. Klanten zoals woning corporaties , bouwbedrijven, woningeigenaren vinden het plezierig als ze naar je kunnen googlen.

Wat is de resultaat van hun video strategie?

40% meer nieuwe klanten en transacties

Wil jij dit ook? Neem dan contact op 0900 400 4004 en maak een afspraak met de heer Nelson Wenas

bron : http://bit.ly/1GqHc18

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *