Virmx

Wij geloven dat een woning meer is dan alleen een muur en m2 oppervlakte.
Virmx

Het succes van de verkoop van een woning hangt totaal af van één ding: Het vinden van een koper die bereid is om een goede prijs voor een woning te betalen. Waarom Virmx? Om dat wij onze zoektocht benaderen met veel creativiteit voor het aantrekken van de juiste kopers, die de woning waarderen en daardoor goede biedingen geven.

Strategie van Virmx

Ons doel is om de unieke waarden en persoonlijkheid van de woning duidelijk te communiceren met de koper, zodat deze met goede biedingen komt.
Elke marketing-beslissing is afhankelijk van het soort woning waar we mee te maken hebben. Wij van Virmx geloven dat de woning alleen succesvol kan worden gekocht, door eerst de woning goed te begrijpen, alvorens wij onze marketingstrategie gaan bepalen.

Wat is belangrijk?

Wanneer we naar een woning kijken stellen we onszelf de volgende vragen:
■ Wat voor atmosfeer geeft deze woning?
■ Wat maakt deze woning anders ten op zichtte van anderen?

Door zulke vragen vast te leggen en de antwoorden te communiceren in onze marketing, valt de woning meer op bij de kopers ten opzichte van andere woningen.

Meerwaarde van uw woning

Wij van Virmx geloven dat een woning meer is dan alleen een muur en m2 oppervlakte. Als mens hebben we graag een diepe, hechte band met de omgeving waarin we leven. Kopers die op zoek zijn naar een woning vragen zichzelf af of deze woning wel bij hen past. Sluit het wel aan bij hun levensstijl?
Ons doel is om ervoor te zorgen dat de kopers de volledige potentie van de woning kunnen doorgronden waardoor zij zich kunnen inbeelden van hoe het is om in die woning te gaan wonen.

Twee stappen in de goede richting

Stap 1. Het creatieve team aan het werk

Bij Capa Mi Casa hebben we een eigen team grafisch ontwerpers en videograven die voor een optimale presentatie zorgen van uw woning.
Capa Mi Casa is een unieke video vastgoedmarketing service van Virmx dat ervoor zorgt dat woningen sneller worden verkocht.
Wat ons uniek maakt ten opzichte van anderen is dat wij voor elke woning video-marketingplan maken waardoor we sneller potentiële kopers kunnen aantrekken.
Over elke videoshoot is goed en doelbewust nagedacht
Op deze manier zorgen wij er niet alleen voor dat je woning optimaal wordt gepresenteerd, maar dat deze ook de juiste doelgroep van potentiële kopers bereikt. En dat allemaal voor maar slechts €349,97. Tevens blijkt uit onderzoeken dat woningen met video sneller worden verkocht.

Stap 2 : Introductie van uw woning naar de huizenmarkt

Uw huis komt te staan op onze speciale facebook page, twitterpagina en op ons YouTube-kanaal. En met onze sterke social media en advertising-strategie zorgt Virmx ervoor dat de kopers op uw woning gaan reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *