Virmx

Elke huiseigenaar weet dat het verkopen van een huis een hele opgave kan zijn. Als je mazzel hebt, is de verkoop van je huis binnen een week rond, maar de realiteit is vaak dat huizen jarenlang in de verkoop kunnen staan. Wil jij nou weten hoe je ervoor zorgt dat je zo snel mogelijk van je huis af bent? In deze blog lees je daar een aantal tips voor!

Meld je huis aan voor de Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars (NVM) de Open Huizen dag. Op deze dag kunnen woningzoekenden vrijblijvend en zonder afspraak jouw huis komen bezichtigen. Voor jou is dit de ideale kans om je woning extra onder de aandacht te brengen! Meld je aan op de site van het NVM om te laten weten dat je meedoet aan de Open Huizen Dag, dan zullen er zeker weten veel potentiële kopers over de vloer komen om een kijkje te nemen.

Maak gebruik van je online netwerk

Hoe meer mensen weten dat je huis te koop staat, hoe meer kans er is dat je je huis ook daadwerkelijk verkoopt. Via social media kan je tegenwoordig en ongekend bereik hebben. Deel de Funda-link van je huis daarom op zo veel mogelijk social media en vraag je netwerk jouw post te delen, zodat deze zo vaak mogelijk gezien wordt. 

Neem contact op met een huizeninkoper

Mocht het na het opvolgen van deze tips nog steeds niet gelukt zijn om je huis te verkopen, vrees dan niet. Je kunt dan namelijk contact opnemen met een bedrijf je huis kan inkopen. Je woning wordt dan getaxeerd, en aan de hand van de waarde die daar uit komt, zullen ze een bod op je huis doen. Natuurlijk geheel vrijblijvend! Op deze manier verkoop je snel je huis tegen een eerlijke prijs.

Eén reactie

  1. Ik merk ook dat er altijd veel mensen op een Open Huizen Dag afkomen. Zelf heb ik in het verleden ook huizen bezocht toen ik plannen had om te verhuizen naar een stad bij mij in de buurt. Je netwerk inzetten blijft daarnaast ook belangrijk om het woord te verspreiden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *