Virmx

Er staan heel wat huizen te koop maar toch worden er ondanks deze crisis nog steeds woningen verkocht. Hoe komt het dat het ene huis wel verkocht wordt en het andere niet? Hoe kan het dat vrijwel identieke huizen, misschien wel in dezelfde straat of complex, niet dezelfde aandacht krijgen?

Vaak wordt er pas over de presentatie van een huis nagedacht op het moment dat potentiële kopers zich aanmelden of wanneer de verkoop van het huis te lang duurt. Dit is natuurlijk verkeerd. Je moet eigenlijk al voordat je je huis op de markt zet, nadenken over hoe jij je woning wilt gaan presenteren op de markt. Waarom de ene huis meer aandacht krijgt dan de andere komt omdat die ene huis een betere presentatie heeft.

Een goede presentatie van de woning begint op het internet door middel van foto’s, een video en omschrijving van de woning in woorden.

De advertenties en foto’s zorgen voor interesse, de video’s en de omschrijvingen zorgen voor de daadwerkelijke bezichtigingen. Wij bij Virmx zorgen ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht door onze diensten Capa Mi Casa en Mi Casa Su Casa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *