Virmx

Als je plannen hebt om je woning te verkopen, is het belangrijk om de waarde van je huidige woning te weten. Dit kan via een gratis waardebepaling bij bijvoorbeeld een makelaar Gorinchem. Pas als je weet wat je huis waard is, kan je een goede inschatting maken van de opbrengst. Zo kun je ook goed bepalen, voor welk budget je een eventueel nieuw huis kunt gaan zoeken. Laat een waardebepaling doen, dan weet je direct waar je aan toe bent.

De voordelen van een gratis waardebepaling

Het laten doen van een gratis waardebepaling geeft je veel inzichten, waaronder:

  • actuele verkoopwaarde van je woning
  • inzicht in budget voor toekomstig huis
  • inzicht in vraagprijs bij verkoop

Stappen bij verkoop woning

Het verkooptraject van een huis vraagt om nodige kennis en deskundigheid.
De waarde is weliswaar bepaald, maar dat is nog maar het begin van het proces.
Om je huis voor een zo hoog mogelijke waarde te verkopen, zal de makelaar Gorinchem het volgende voor jou kunnen verzorgen:

  • goede presentatie van de woning
  • aanbieden op diverse platforms
  • mogelijke kopers bereiken
  • bezichtigingen plannen en begeleiden
  • prijsonderhandelingen voeren
  • hele traject van verkoop uit handen nemen

Een huis verkopen kost tijd en energie. Makelaar Gorinchem heeft de juiste kennis om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. De goede kennis van de woningmarkt en de ervaring die hierin is opgedaan, zullen garant staan voor een prettig verkooptraject. Natuurlijk word jij continu van de stand van zaken op de hoogte gehouden. Indien gewenst, kan jij de makelaar ook inschakelen voor de aankoop van een nieuwe woning. Zo houd je zowel bij de verkoop als bij de aankoop van je woning steeds hetzelfde aanspreekpunt. De makelaar kan jouw wensen perfect vertalen en daardoor het huis van jouw dromen vinden.

Hypotheek en verzekeringen nieuwe woning

Voor de nieuwe woning zal waarschijnlijk een financiering nodig zijn.
Door een taxatie te laten uitvoeren, heb jij alle gegevens in handen waar een hypotheekverstrekker om vraagt. Om je huis goed te verzekeren tegen schade en ongevallen, is het belangrijk om hier goede verzekeringen voor af te sluiten.
Ook hierbij kan de makelaar jou van dienst zijn. Als de oude woning eenmaal verkocht is en je hebt de sleutels van je nieuwe huis ontvangen, kan het genieten beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *